baukovsalaekosz7JMFzQLozQGe3gABoTAB

Baukó Éva remek hangulatban készült arra, hogy hétfőn kora délután az érdi bíróságon találkozzon Alekoszal, aki a jó hírneve megsértése miatt perelte be egykor villatársát. Éva szerint már-már a feltételezés is mókás, hogy Alekosznak valaha volt jó hírneve.

Mint ismeretes, Nagy Alekosz zokon vette, hogy egykori barátja olyan, erősen kompromittáló üzenetváltásokat osztott meg a közösségi médiában, melyekben hősünk, már a törvényi határokat feszegetően fiatal lányokat zaklat szexuálisan. Éva ugyanakkor fel is vette a kapcsolatot néhány iskolás lánnyal, akik neki is leírták, hogyan tett nekik tisztességtelen ajánlatot Alekosz, aki a közzétételért cserébe, pert indított Baukó ellen. A felek ma találkoznak az érdi bíróságon, ahol úgynevezett előkészítő ülésen vesznek részt ügyvédeik társaságában. Itt még van lehetőség a peren kívüli megegyezésre. A Bors megkereste Baukó Évát, aki vidáman készül a találkozásra, hiszen szerinte és ügyvédje szerint is, Alekosz magának kereste a bajt és meg is találta.

Nagy Alekosz azt vette zokon, hogy egykori barátja kompromittáló üzenetváltásokat osztott meg a közösségi médiában, amelyekben Alekosz „a törvényi határokat feszegetve fiatal lányokat zaklat szexuálisan”. Baukó Éva ezt követően felvette a kapcsolatot néhány iskolás lánnyal, akik elmesélték neki, hogyan tett nekik tisztességtelen ajánlatot Alekosz.

ALEKOSZ A KÖZZÉTÉTEL MIATT PERT INDÍTOTT BAUKÓ ELLEN.

A felek hétfőn találkoztak az érdi bíróságon, ahol előkészítő ülésen vettek részt ügyvédeik jelenlétében, így lehetőség nyílt a peren kívüli megegyezésre.

Alekosznak sosem volt jó híre
Baukó Éva azt mondta a lapnak, hogy vidáman készül a tárgyalásra, és hogy szerinte sosem volt Alekosznak jó hírneve. Szerinte az arcpirító tartalom a közre tartozik, azért osztotta meg.

Ma is pont így cselekednék, mert ez a helyes (…) Jó hírneve sosem volt, a levéltitok sértését pedig simán vállalom, hiszen egy nagyobb jó érdekében tettem. Ráadásul nem is először, hiszen korábban már kénytelen voltam ezt meglépni vele szemben, amikor náci jelképeket és indulókat küldözgetett nekem, szóval van már gyakorlatom ebben.

– jelentette ki.

Baukó Éva szerint Alekosz a levelek tartalmát nem kifogásolja, „csak az zavarja, hogy ország-világ láthatta, milyen ember is ő, és hogyan vadászik fiatalkorú lányokra”. Az egykori villalakó kifejtette, hogy ha tárgyalási szakaszba jut az ellene indított per, akkor a bizonyítási eljárásban beidézik a lányokat, akik kötelesek lesznek megjelenni és elmondani az igazat.

Ez az én olvasatomban akkora öngól, hogy olyat még nem látott a világ (…) Fogalmam sincs, mit keres még a köztudatban, de azt gondolom, hogy itt az ideje leszámolni vele, és elküldeni a süllyesztőbe

– véli Baukó Éva.