erosantonia455654656

A televíziós személyiség, aki férjével jövőre ünnepli házasságuk 30. évfordulóját, egy interjúban osztotta meg tapasztalatait és gondolatait a harmonikus kapcsolat megőrzéséről.

Antónia és férje, akik először kollégákként találkoztak a Kaposvár Televíziónál, 1995-ben házasodtak össze. „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan ember mellett ébredhetek minden reggel, akit nemcsak szeretek, de tisztelem is” – vallotta be az interjú során. A médiában ritkán szereplő párjával együtt igyekeznek magánéletüket védeni, ám Erős Antónia most vállalta, hogy néhány bölcsességet megosszon azokkal, akik érdeklődnek a sikeres kapcsolatok iránt.

„Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük ezeket, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást” – hangsúlyozta. Szerinte a titok abban rejlik, hogy képesek voltak kompromisszumokat kötni, elfogadni egymás igényeit, és az idők során megtanulták, hogyan kezeljék a nehéz pillanatokat is. Az ikergyerekek születése után még fontosabb lett számukra, hogy időt szánjanak egymásra. Bár a közös utazások ritkábbak lettek, amikor mégis megtörténnek, minden percüket igyekeznek kihasználni. Erős Antónia szerint nem a három fogásos ebéd a lényeg, hanem az együtt töltött idő értéke.

„A családom és munkám mellett minden perc számít” – tette hozzá. Az RTL Híradó mellett aktív résztvevője az Egy Csepp Figyelem Alapítvány tevékenységeinek is, de minden nehézség ellenére mindig időt találnak arra, hogy egymásra figyeljenek és közös élményeket gyűjtsenek.

Forrás