tornoczki7868556464 n

" Figyelj már Anita, arra nem gondoltál, hogy így a váéltozókor hajnalán már nem kéne gyermeket szülnöd? Ki fogja felnevelni azt a gyereket? Nem bántásból, de szerintem ez felelőtlenség részedről.. a mai csúnya világban arról nem is eszélve, hogy majd amikor elsős lesz, azt hiszik a nagymamája vagy. Sajnos tapasztalatból írom, oedig én csak 48 éves vagyok, de a lányom kapott olyan megjegyzéseket, hogy a nagymamája vagyok-e. Rosszul esett nagyon. 

Szerintem ebben a korban már ne szüljön senki.. Neharagudjon, akit megbántottam ezzel, ez csak az én véleményem! " 

Pár napja Tornóczky Anita Örömhíre a Best Magazin Címlapján

Tornóczky Anita fantasztikus hírt osztott meg a Best magazin legújabb számának egyik címlapján. A lap ezúttal dupla borítóval jelent meg: az egyiken Shane Tusupék mutatják be kislányukat, a másikon pedig Tornóczky Anita jelenti be, hogy babát vár!

Tornóczky Anita Várandóssága

Anita eddig nem volt várandós, de már 10 kilót hízott. Az elmúlt öt évben sokat hallhattunk róla, például megnyerte A Konyhafőnök VIP című műsort. Azonban a nyilvánosság nem tudta, milyen nehézségeken ment keresztül. Anita a teherbe esésért folytatott hosszú küzdelem végére ért, és most a terhessége negyedik hónapjában jár.

A friss interjúból kiderül, hogy végül egy lombikprogram segítségével sikerült teherbe esnie. Márciusban, a második beültetés alkalmával Kassán értek el sikert.

„A stimuláció és a hormonpótlás miatt tíz kilót híztam. És mivel már a várandósságom előtt is terhességi tüneteket produkáltam, furcsa volt, hogy azok a beültetés után idővel szűnni kezdtek. Bepánikoltam, és sírva mentem az első ultrahangra, hogy itt biztos nincs gyerek. Az orvosom boldogan felkiáltott, amikor látta, hogy nincs baj… Öt éve velünk együtt várt erre az örömhírre. És zokogott az endokrinológusom is, amikor elküldtem neki a felvételeket, hiszen ő is évek óta fogta a kezem és csinálta velem együtt ezt az őrületet.”

Megvoltak már a genetikai vizsgálatok is, és mindent rendben találtak a születendő kisfiúnál – a baba neme már a címlapon is olvasható. Tornóczky Anita nem akart a lombikprogramról nyilvánosan beszélni, de így még embert próbálóbbá vált ez az egyébként is roppant nehéz időszak. Amikor a külseje láthatóan megváltozott minden különösebb indokolás nélkül, akkor a kommentelők rögtön találgatni kezdtek és persze nem a legjóindulatúbb ötleteiket írták bele a hozzászólásaikba:

„Többen például azt hitték, plasztikai beavatkozás miatt változott meg az arcom, miközben épp csak nem sikerült a beültetés, ami miatt 10 kilót híztam. Legszívesebben kiabáltam volna, hogy éppen pont tíz emberre való hormont szúrok naponta, de alárendelem magam ennek is, mert szeretném, hogy végre legyen egy kisbabám. Nagyon rossz ezeket megélni, miközben az ember testileg és lelkileg egy hullámvasúton ül.”

De most végre átszállhatott Tornóczky Anita erről a hullámvasútról egy másik, sokkal több boldogságot hozó járatra. Az állatvédő médiaszemélyiség a napokban a párjával már önfeledten szórakozhatott a Coldplay koncertjén, erről fotókat is megosztott az Instagramján.