kiszeltundeemilioval691 n
Most jött a hír: Kiszel Tünde tényleg összeköltözött Emilióval. Részletek: Restaurálják Kiszel Tünde otthonát, mire Emilio azonnal felajánlotta, hogy családjával vendégül látják, hozzájuk beköltözhet, ameddig folynak a munkálatok. Néhány napra a naptárkészítő Kiszel Tündét elszállásolja az Emilio-família. Az összeköltözés csak átmeneti, amíg otthonát felújítják.

 

„Tündével nagyon régóta jóban vagyunk, ezért amikor felmerült, hogy felújíttatja az otthonát, azonnal felajánlottuk, hogy költözzön hozzánk, amíg a munkálatok véget nem érnek. Mindig szívesen látjuk, jókat beszélgetünk együtt, repül az idő a társaságában” – mondta Emilio a Metropol szerint, akinek meghívását örömmel fogadta Kiszel Tünde. Csak egy kis restaurálás lesz a lakásomban, ha elkészültek, már megyek is vissza. Mozgalmas a nyár, több rendezvényre is meghívtak az utóbbi időben. Voltam születésnapi buli, de legénybúcsú vendége is. Mindig van valami történés körülöttem – árulta el Kiszel Tünde, aki nagyon várja már a nyaralást.

 
Magával viszi kedvenc tárgyait Ideiglenes otthonába kedvenc tárgyait is magával vitte – első, lányával közös fotóját és kedvenc „szexi” fehérneműjét is nélkülözhetetlennek tartotta a párnapos időszakra. Emiliót meglepetés fogadta, amikor Kiszel Tünde feltárta előtte bőröndje tartalmát. A látottakra feleségét győzködte, hogy szerezzen be hasonló holmikat. Tünde nem egy átlagos hálóinget hozott magával, hanem olyan darabokat is, amelyeknek a létezéséről sem tudtam. Lenge, csipkés hálóruha, tűzpiros fűző, csupa meglepetés volt az a bőrönd. Javasoltam is Tinának, hogy újítson be hasonló darabokat, de sajnos őt nem tudom erre rávenni – mondta az énekes.