tv2hjkl

A magyar televíziózás egyik ikonikus műsora, a Megasztár, több mint egy évtizedes szünet után tér vissza a képernyőkre, és a TV2 bejelentése szerint minden eddiginél nagyobb nyereménnyel várja a tehetséges énekeseket.

A győztes nem csak a magyar tehetségkutatók történetének legnagyobb pénznyereményével, 40 millió forinttal gazdagodik, de egy Los Angeles-i dalfelvételi lehetőséget és egy profi videóklip forgatást is kap, ami igazi ugródeszkát jelenthet a nemzetközi zenei pályán.




A megújuló Megasztár a modern kor igényeit figyelembe véve tér vissza, hogy ismét megkeresse Magyarország legtehetségesebb énekesét. A TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stantchev és a népszerű műsorvezető, Till Attila által bejelentett hír sokak számára jelentheti az álmok valóra válását.

“A Megasztár nem csupán egy tehetségkutató műsor, hanem egy olyan platform, ahol valódi karrierek indulhatnak el. Büszkék vagyunk arra, hogy újra megadhatjuk ezt a lehetőséget a magyar tehetségeknek” – mondta Pavel Stantchev a bejelentéskor.





A műsor újraértelmezésekor különös figyelmet fordítottak arra, hogy a modern kor kihívásainak megfelelően, mégis megőrizve a Megasztár eredeti szellemiségét, újra a képernyőre tűzhessék.

A Megasztár története során számos tehetség kapott lehetőséget, akik mára a magyar zenei élet elismert alakjai lettek. Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni és Radics Gigi mind a Megasztár győztesei közül kerültek ki, és példájuk inspirálhatja a most jelentkezőket.

Molnár Ferenc Caramel, az első évad győztese, a Megasztár jelentőségét így fogalmazta meg: “A Megasztár nem csak egy verseny volt számomra, hanem egy életre szóló lehetőség, amely meghatározta a további pályámat. Hiszem, hogy a mostani generáció számára is hasonló lehetőségeket rejt.”

A tehetségkutatóba jelentkezni vágyók mától tehetik meg ezt az alábbi linken, és megmérettethetik magukat a Megasztár színpadán. A TV2 és a műsor készítői nagy várakozással tekintenek a jelentkezők felé, biztosak abban, hogy a megújult Megasztár újra a magyar zenei élet meghatározó eseménye lesz.

Az új Megasztár nem csupán a tehetségeknek nyújt új lehetőséget, hanem a magyar zeneiparnak is új lendületet adhat, hiszen a műsor története során már bebizonyította, képes országos ismertséget és nemzetközi karriert is indítani. Az izgalom tehát garantált, mind a színpadon, mind a nézők előtt.




Forás: Tudasfaja.com.