vitrayx577 1




Újra megházasodott Vitray Tamás veterán televíziós műsorvezető – írja a Story magazin cikke alapján a Blikk. Ez a negyedik házassága.





A Kossuth-díjas újságíró és riporter párja a filmszakmában dolgozik, Vitray először 2022-ben beszélt arról, hogy távkapcsolatban élnek, mert a nőt Svájchoz köti a munkája.

„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell” – mondta kapcsolatáról tavaly szeptemberben Rónai Egon Húzós című podcastjában. Akkor azt mondta, általában a párja utazik hozzá haza Magyarországra, de az is előfordult már, hogy ő ment ki Svájcba.

A televíziós műsorvezető a Story magazinnal most csak annyit osztott meg, már egy ideje nincs egyedül, negyedik házasságában boldogan él feleségével.




Vitray Tamás első felesége Vasvári Terézia volt, akitől két fia született. A második neje Földi Teri színésznő volt, a harmadik felesége pedig Kállay Bori színésznő. Vele 2019 novemberében jelentették be, hogy 32 év után válnak.

Vitray tavaly novemberben indított új műsort a YouTube-on. A dacos című Csak ülök… Csakazértis! a tévés legenda egyik legsikeresebb műsorát, a Csak ülök és mesélek-et támasztotta fel. Ez a hetvenes évek közepétől a nyolcvanas évek közepéig ment egy hosszabb kihagyással, és Vitray rövid, körülbelül negyedórás riportokban mutatott be benne embereket, akiket valamilyen okból érdekesnek talált. A műsor kritikájában azt írtuk, csak címében dacos, egyébként tökéletesen hozza a Csak ülök és mesélek műsorszerkezetét, tempóját és színvonalát.