majkatothgabi wm




Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában Tóth Gabi ígéretéhez híven színpadra állt új kedvesével, Papp Máté Bencével, akivel közösen adták elő a válását megzenésítő Átkozott nyár című dalt, ami a napokban debütált a YouTube-on. A produkció közben egyébként egy csók is elcsattant a kamerák előtt a válófélben lévő énekesnő és a Fricska táncosa között, így lényegében a műsorban vállalták fel először nyilvánosan a kapcsolatokat.





Majkának az este folyamán egy viccet is sikerült elsütnie erre ráfűzve, ami láthatóan nem nyerte el a tetszését az énekesnőnek. Az Elvis Presley-vé átlényegült Szologjan Edgar fellépését követően Tóth Gabi az értékelésében elárulta, hogy úgy érzi, elmélyült a kapcsolata a versenyzővel, miután a héten nyolcan táncoltak együtt örmény zenére a műsor próbáin.

Vigyázzál, ha Gabival táncolsz, rezeg a léc!

– jegyezte meg Majka a versenyzőnek, mire az énekesnő az asztal túloldaláról nekivágta füzetét. Bár ezen a beszóláson még ő is nevetett, de aztán a rapper ismét odaszúrt:




Jövőre jöhet vissza extra produkciónak

– viccelődött a zenész, de aztán már ő is érzete, hogy kissé túllőtt a célon, mivel hamar megfagyott a levegő a stúdióban. Később ezért bocsánatot kért zsűritársától.