dolly1




Az énekesnő otthonában is házkutatást tartott a rendőrség, miután a menedzseréről kiderült, hogy kutyaszaporító, aki áldatlan állapotok között tartotta és szaporította a kutyákat.





Horrorfilmbe illő jeleneteknek voltak szemtanúi azok az állatvédők és rendőrök, akik rajtaütöttek a Dolly Roll néven bejegyzett gyöngyösi kenelen és annak tulajdonosán, aki történetesen nem más, mint a 75 éves énekesnő menedzsere. A gyöngyösma.hu portál úgy értesült, hogy Dollynál is házkutatást tartott a rendőrség, egy fotó tanúsága szerint pedig maga az énekesnő is megjelent a szaporítótelepen, ahonnan kilenc kutyát vett magához.

A HATÓSÁGOK ÉS AZ ÁLLATVÉDŐK FELSZÁMOLTÁK A SZAPORÍTÓTELEPET, AHONNAN 50, A SAJÁT ÜRÜLÉKÜKBEN ÉLŐ ÁLLATOT MENTETTEK MEG.

 

Bors elérte Dollyt, aki egy hivatalos közleményben reagált az eseményekre.

"A tegnapi napon megdöbbenéssel és mélységes felháborodással szembesültem arról, hogy az egyik kollegám álltatartási botrányba keveredett.




Amikor ez esetről értesültem, azonnal a helyszínre siettem, hogy tájékozódjak és próbáljak segíteni. Így sikerült kilenc kutyát elhoznom a helyszínről.

 

Ők nálam vannak megfelelő körülmények között, melyet a mai napon a hatóság ellenőrzött is. Tegnap, a helyszínen fogadott látvány és körülmények számomra is elfogadhatatlanok és elítélendőek" – kezdte Dolly, aki egyúttal arra kéri a zenésztársadalmat, hogy fogjanak össze és hozzá hasonlóan próbáljanak meg segíteni a szerencsétlen sorsú kutyákon.

"Az érintett kollégával pár éve vagyok munkakapcsolatban. Tudtam arról, hogy állatokkal, elmondása szerint állatvédelemmel foglalkozik, de fogalmam sem volt a körülményekről, arról, hogy ezt ilyen módon teszi.Mint állatszerető és állatvédő ember, magam is elhatárolódok ettől, sőt a magam módján és lehetőségeihez képest igyekszem segíteni.Ezúton felkérem a zenésztársadalmat, zenész kollégákat, hogy akinek lehetősége van rá, fogadjon be, akár ideiglenesen is egy - egy kutyát, megkönnyítve helyzetüket és segítve nekik. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket és a volt munkatárssal kapcsolatunk ezek után nem folytatódhat" – írta az énekesnő.