molnar aron

Molnár Áron szinte minden tüntetésen és felvonuláson részt vesz, illetve a követőit is erre biztatja, hiszen fontosnak tartja, hogy a következő generáció is foglalkozzon olyan társadalmi problémákkal, mint a klímaváltozás, a kultúra függetlensége, az oktatás és egyéb közéleti ügyek. Ezúttal viszont kivételesen a szerelmi életéről osztott meg egy posztot, amiben a ritkán látott feleségét is megmutatta.

Molnár Áron nem sokat beszél a magánéletéről, de a társadalmi ügyekről már annál többet. Színészként, de főként aktivistaként tevékenykedik az utóbbi időben, mivel fontosnak tartja, hogy egy nyitottabb és szabadabb országban élhessenek az emberek. Rendszeresen buzdítja a követőit is arra, hogy vegyenek részt különféle megmozdulásokon. Legutóbb például egy diáktüntetésen járt, melyről részletesen be is számolt, és nehezményezte, hogy olyan dolgok mellett kell tüntetni, mint a tanárok normális bérezése.
Ezúttal viszont kivételt tett, és megmutatta, ki rabolta el a szívét jónéhány ével ezelőtt. Az Instagram-oldalán osztott meg közös fotót a nála 10 évvel idősebb, ritkán látott feleségével, Duda Évával. A kedvese is a művészi pályán dolgozik, híres táncművész, koreográfus, rendező, valamint a Duda Éva Társulat alapítója és művészeti vezetője. Közösen találták ki a pártpolitikától függetlenül működő, noÁr névvel rendelkező mozgalmat is, amelynek az alapítója a színművész.