erosa




 





Erős Antónia tíz napig vakációzott az Egyesült Államokban és a Bahama-szigeteken. Hiába volt csodás élményekben része, a híradós rájött: bár világot látni jó dolog, sosem költözne el a szülőföldjéről. Vagyis egy ok miatt talán mégis megtenné...

Erős Antóniának, akinek szenvedélye sz utazás, olykor eszébe jut: mennyire sajnálja, hgoy az ő korosztályának nem adatott meg fiatalként külföldön élni vagy tanulni legalább fél vagy egy évig.

– Remélem, az ikrek ezt átélik majd.




Költözzenek ki, alkalmazkodjanak, ismerjenek meg több kultúrát, ízt, illatot, és azt is, hogy valószínűleg mindig kívülállók maradnak az adott országban

– kezdte a Story magazinnak, hozzátéve, félve gondol arra, hogy talán Matyi és Szonja külföldön fog tanulni, dolgozni, akár családot alapítani.

– Abban az esetben nem tudom, elköltöznék-e a szülőföldemről, hogy közelebb legyek hozzájuk. Látom a barátainkon, akiknek a gyerekei messze élnek, hogy ez nehéz szituáció, így van ezzel a nővérem és a lánya is. Az unokahúgom Londonban él, és azt hinnénk, az csak két óra repülőút. Igen, annyi, de mégsem találkoznak gyakran, hiszen mindenkinek megvan a maga élete munkája, nem működik, hogy csak odarepülök egy hétvégére. Úgyhogy nem is szívesen gondolok még bele, hogy e téren mit hoz a jövő. Igaz, Szonjáék még csak 14 évesek lesz ek idén, ráérek még ezzel foglalkozni – mondta a lapnak Antónia.