TothandiM




Az a tekintet, na abban minden benne van!

Tóth Andit a rajongók visszavonulása előtt még a Sztárban Sztár zsűrijeként láthatták. Komoly feladat volt ez az (egykori) énekesnőnek, de szépen megbirkózott vele. Ő volt a legfiatalabb zsűritag, aki azonban olyanokat látott meg egy-egy produkcióban, ami a zsűrinek eszébe sem jutott. Mindezt pedig azért, mert ő is állt bizony a másik oldalon, nem egy tehetségkutató van mögötte, így Andi pontosan tudta, milyen nehéz egyszerre énekelni és táncolni is a színpadon.





Új fejezet Tóth Andi életében

A Sztárban Sztár ítészeként nagyon jól bizonyított Tóth Andi, aki bár kívülről nagyon erősnek látszott a műsor alatt, mégis borzalmasan nehéz időszakon ment keresztül. Párkapcsolata Marics Petivel ugyanis zátonyra futott, Tóth Andi pedig megerősítette, hogy ő szakított a ValMar duó énekesével.

Azóta viszont gőzerővel élete új fejezetén dolgozik. Kiadta még utolsó albumát, hogy ne maradjon egy dal sem a diókban porosodni, illetve zenei producerként és üzletasszonyként tevékenykedik. Egy igen gyümölcsöző ajánlatra is igent mondott, az amerikai Ardell műszempilla márka nemrég tört be a magyar piacra is, és ők Tóth Andival képzelték el a jövőjüket. 

Piacra is dobtak egy olyan műszempilla-kollekciót, amit vele álmodtak meg közösen. Hát ezért ilyen igéző Tóth Andi tekintete is a legfrissebb fotóján. Nézd csak!