gyozike




Gáspár Győző tombol dühében, amiért fiatalabb lánya, Virág, nem jutott be a legjobb 50 közé a Miss Influencer Hungary versenyében.





Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Gáspár Virág is versenybe szállt a Miss Influencer Hungary mezőnyében az 5 milliós fődíjért és egy all inclusive dubai nyaralásért. Győzike lánya a legjobb 100 versenyző közé bejutott, mostanra azonban eldőlt, hogy ő már egészen biztosan nem lehet Magyarország első Social Media Királynője.

Mi is volt eddig a verseny menete?!

A Miss Influencer Hungary elnevezésű versenyt Magyarországon először rendezik meg, s olyan nők mérik itt össze tudásukat egymással, aki elsősorban a tartalomgyártásból élnek. A jelentkezésnek három kritériuma volt: magyar állampolgárság, nagykorúság és a több mint 10 ezer Instagram-követő. A Miss Influencer top 100-as mezőnyét április 5-én hirdették ki, majd a top 100 versenyzőnek április 8-án Budapesten a DOJO-ban tartottak egy eligazítást, ahol kaptak egy borítékot, amiben kiderült, hogy melyik márkákkal kell kollaborálni az első kampányidőszakban. 




A középdöntőbe, melybe már csak a top 50 lány juthatott, két kategória alapján vezetett az út: egyrészt minél több szavazatnak kellett érkeznie a versenyző kollaborációban posztolt képére (1 like = 1 szavazat, 1 komment = 1 szavazat), másrészt kreatív és minőségi tartalmakat kellett gyártani az adott márkákkal.

A top 50 versenyzőről április 22-én lebbentették fel a fátylat, és sajnos kiderült, hogy Gáspár Virág ebbe a körbe már nem jutott tovább a Miss Influencer Hungary versenyében. Az Origo kiszúrta, hogy édesapja, Gáspár Győző teljesen kiborult ezen és durva stílusban kommentálta azt egy Instagram-sztoriban: 

Kamu verseny, kamu szervezéssel, gratulálok mindenkinek! Jézusom, még az is hülye, aki hisz benne!

– írta a nógrádmegyeri showman.